Εργασιακό Νομοσχέδιο - Ένδυση-υπόδηση: Σοβαρή ανησυχία για το εργασιακό νομοσχέδιο - Κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το.

Εργασιακό Νομοσχέδιο - Ένδυση-υπόδηση: Σοβαρή ανησυχία για το εργασιακό νομοσχέδιο - Κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το.. Απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε αθήνα και θεσσαλονίκη. «το εργασιακό νομοσχέδιο μεροληπτεί υπέρ των ισχυρών». Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής, επί τον άρθρων και στο σύνολό του κατά πλειοψηφία. H τριήμερη συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας εξελίσσεται σε κυκλική. Η απάντηση του υπουργού εργασίας στην ανακοίνωση του συριζα.

Το νέο νομοσχέδιο θεσπίζει για πρώτη φορά άδεια πατρότητας 14 ημερών με αποδοχές. Συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Η ψηφιακή κάρτα εργασίας στη μάχη κατά της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας. Με τις 158 ψήφους της νδ πέρασε πριν από λίγο στη βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε αθήνα και θεσσαλονίκη.

Ένδυση-υπόδηση: Σοβαρή ανησυχία για το εργασιακό νομοσχέδιο
Ένδυση-υπόδηση: Σοβαρή ανησυχία για το εργασιακό νομοσχέδιο from www.reporter.gr
Το εργασιακό νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ της τετάρτης, εισάγει νέες ρυθμίσεις για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της ηθικής παρενόχλησης (mobbing). Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, στη βουλή. Απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε αθήνα και θεσσαλονίκη. Εγκρίθηκε από την ολομέλεια της βουλής το εργασιακό νομοσχέδιο με την πλειοψηφία των άρθρων να συγκεντρώνει την ευρύτερη στήριξη των πτερύγων του κοινοβουλίου. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Σας καλώ να ψηφίσετε το νομοσχέδιο ώστε να αποκτήσει η χώρα μας ένα σύγχρονο εργασιακό πλαίσιο. Η ψηφιακή κάρτα εργασίας στη μάχη κατά της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας. Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο.

«το νομοσχέδιο για την προστασία της εργασίας, που υπερψηφίστηκε σήμερα από την πλειοψηφία της βουλής, είναι μια μεγάλη τομή στο εργατικό δίκαιο της χώρας.

Στην εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα προέβη ο κυριάκος βελόπουλος. Οι επιθέσεις στην πλειονότητά τους είναι προσωπικές, είναι δολοφονία χαρακτήρος, είναι επιθέσεις οι οποίες δεν. «επιτρέπει την εργασία να παρακολουθεί την οικονομία, αυξάνει την παραγωγικότητα. Απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε αθήνα και θεσσαλονίκη. Σας καλώ να ψηφίσετε το νομοσχέδιο ώστε να αποκτήσει η χώρα μας ένα σύγχρονο εργασιακό πλαίσιο. «η νδ ψήφισε μόνη της την καταστροφή της ζωής των. Με τις 158 ψήφους της νδ πέρασε πριν από λίγο στη βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. H τριήμερη συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας εξελίσσεται σε κυκλική. Το εργασιακό νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ της τετάρτης, εισάγει νέες ρυθμίσεις για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της ηθικής παρενόχλησης (mobbing). «το νομοσχέδιο για την προστασία της εργασίας, που υπερψηφίστηκε σήμερα από την πλειοψηφία της βουλής, είναι μια μεγάλη τομή στο εργατικό δίκαιο της χώρας. Το νέο νομοσχέδιο θεσπίζει για πρώτη φορά άδεια πατρότητας 14 ημερών με αποδοχές. Συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο.

«επιτρέπει την εργασία να παρακολουθεί την οικονομία, αυξάνει την παραγωγικότητα. «με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου. Απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε αθήνα και θεσσαλονίκη. Σας καλώ να ψηφίσετε το νομοσχέδιο ώστε να αποκτήσει η χώρα μας ένα σύγχρονο εργασιακό πλαίσιο. Εγκρίθηκε από την ολομέλεια της βουλής το εργασιακό νομοσχέδιο με την πλειοψηφία των άρθρων να συγκεντρώνει την ευρύτερη στήριξη των πτερύγων του κοινοβουλίου.

Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι ισχύει για την απεργία | Reader
Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι ισχύει για την απεργία | Reader from www.reader.gr
1) η ψηφιακή κάρτα εργασίας. Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις. Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε: Η απάντηση του υπουργού εργασίας στην ανακοίνωση του συριζα. Με τις 158 ψήφους της νδ πέρασε πριν από λίγο στη βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο την μέρα ψήφισης. Το νομοσχέδιο περιέχει τουλάχιστον είκοσι μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν στην προστασία της εργασίας.

Νόμος του κράτους έγινε πια το εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο ύστερα από μια έντονη αντιπαράθεση στη βουλή, ψηφίστηκε με 158 «ναι».

H τριήμερη συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας εξελίσσεται σε κυκλική. Ένταση και συγκρουσιακό κλίμα στη βουλή. Είναι λογικό να μην είναι ικανοποιημένοι με όλα. «το νομοσχέδιο για την προστασία της εργασίας, που υπερψηφίστηκε σήμερα από την πλειοψηφία της βουλής, είναι μια μεγάλη τομή στο εργατικό δίκαιο της χώρας. Στην εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα προέβη ο κυριάκος βελόπουλος. Τι προβλέπει για 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις και μερική απασχόληση. Με τις 158 ψήφους της νδ πέρασε πριν από λίγο στη βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο περιέχει τουλάχιστον είκοσι μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν στην προστασία της εργασίας. Συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Το εργασιακό νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ της τετάρτης, εισάγει νέες ρυθμίσεις για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της ηθικής παρενόχλησης (mobbing). Η ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου που συζητείται στη βουλή, θα ολοκληρώσει μια εκκρεμότητα στρατηγικής σημασίας για την κυβέρνηση και τα ταξικά συμφέροντα που εξυπηρετεί. Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις. Εγκρίθηκε από την ολομέλεια της βουλής το εργασιακό νομοσχέδιο με την πλειοψηφία των άρθρων να συγκεντρώνει την ευρύτερη στήριξη των πτερύγων του κοινοβουλίου.

Κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το. Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, στη βουλή. Ένταση και συγκρουσιακό κλίμα στη βουλή. 1) η ψηφιακή κάρτα εργασίας. Πυρά κατά της κυβέρνησης για το εργασιακό νομοσχέδιο από την επικεφαλής του κινήματος αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στην εαβ.

Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι προβλέπεται για 8ωρο, υπερωρίες ...
Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι προβλέπεται για 8ωρο, υπερωρίες ... from cdn.cnngreece.gr
Το νομοσχέδιο περιέχει τουλάχιστον είκοσι μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν στην προστασία της εργασίας. «το εργασιακό νομοσχέδιο μεροληπτεί υπέρ των ισχυρών». Είναι λογικό να μην είναι ικανοποιημένοι με όλα. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε: Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις. Κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί και προσαρμογή ημερήσιου ωραρίου, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και του εργαζόμενου σαρωτικές αλλαγές φέρνει το. Ξεκίνησε για δεύτερη ημέρα η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου.

«προστασία αλλά όχι ασυδοσία στον συνδικαλισμό!»

Το νομοσχέδιο περιέχει τουλάχιστον είκοσι μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν στην προστασία της εργασίας. «επιτρέπει την εργασία να παρακολουθεί την οικονομία, αυξάνει την παραγωγικότητα. «εδώ και 2,5 μήνες το νομοσχέδιο είναι ψηλά στη δημοσιότητα. Ένταση και συγκρουσιακό κλίμα στη βουλή. Ξεκίνησε για δεύτερη ημέρα η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου. Το νέο νομοσχέδιο θεσπίζει για πρώτη φορά άδεια πατρότητας 14 ημερών με αποδοχές. Το εργασιακό νομοσχέδιο ψηφίζεται σήμερα στη βουλή και παρά της αντιδράσεις της αντιπολίτευσης δεν θα καταψηφίσουν όλα τα κόμματά της, όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου. Συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. «το νομοσχέδιο για την προστασία της εργασίας, που υπερψηφίστηκε σήμερα από την πλειοψηφία της βουλής, είναι μια μεγάλη τομή στο εργατικό δίκαιο της χώρας. Πυρά κατά της κυβέρνησης για το εργασιακό νομοσχέδιο από την επικεφαλής του κινήματος αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στην εαβ. Με τις 158 ψήφους της νδ πέρασε πριν από λίγο στη βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Τι προβλέπει για 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις και μερική απασχόληση. 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο την μέρα ψήφισης.

Posting Komentar

0 Komentar